Τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού έτοιμα να ανεβούν στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός… τρελαίνει όλη την Ευρώπη!

Μία ακόμα πρόκριση επετεύχθη χθες (20/4) από τα κορίτσια του Θρύλου, καθώς επικράτησαν με σκορ 16-12 της Ματαρό στον ημιτελικό και πέρασαν στον τελικό του LEN Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν σήμερα Κυριακή (21/4, 15:00) τη Σαμπαντέλ.

Αυτός είναι ο 13ος ευρωπαϊκός τελικός, 6ος στην κορυφαία διοργάνωση, με το τμήμα να διεκδικεί την κατάκτηση του 4ου Champions League της ιστορίας του! Το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έχει στη συλλογή του ήδη 7 ευρωπαϊκά τρόπαια (Len Euroleague 3, Len Trophy 1, Len Super Cup 3) και πάει φουλ για το 8ο!

Επίσης, αυτός είναι ο 41ος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ. Ενώ από το 2012 ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης βρίσκεται ανελλιπώς, κάθε χρόνο, σε έναν τουλάχιστον ευρωπαϊκό τελικό σε ένα τουλάχιστον άθλημα!

Σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να γράψουν για μία ακόμη φορά ιστορία και να κατακτήσουν μία ακόμα ευρωπαϊκή κούπα, συνεχίζοντας τη φετινή ξέφρενη πορεία του Θρύλου σε 4 διαφορετικά αθλήματα όπου διεκδικεί συνολικά 6 ευρωπαϊκά τρόπαια!

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook