Σημαντικές διακρίσεις Αντώνη Δημόπουλου σε Πανελλήνιο Σχολικό και στα “40α Νιόβεια”!

Σημαντικές διακρίσεις για τον αθλητή που έχει παραχωρηθεί με μεταγραφή στον Ηλυσιακό από τον ΕΓΟΗ

Ο Αντώνης Δημόπουλος σημείωσε σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Σχολικό και στα “40α Νιόβεια”, με τον ΕΓΟΗ να εκφράζει την υπερηφάνεια του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δημόπουλος έχει παραχωρηθεί φέτος με μεταγραφή από τον ΕΓΟΗ στον Ηλυσιακό.

Η ενημέρωση του ΕΓΟΗ:

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΓΕΛ – ΕΠΑ.Λ που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στις 19/4/2024 συμμετείχε ο αθλητής μας Δημόπουλος Αντώνης ο οποίος αγωνιζόμενος στα 200μ. μικτής ατομικής κατέκτησε την 3η Πανελλήνια Σχολική θέση εξασφαλίζοντας την μοριοδότηση εισαγωγής του στο Πανεπιστήμιο!!!

Επίσης ο αθλητής μας σε συνέχεια του Σχολικού πρωταθλήματος έλαβε μέρος σε διεθνή κολυμβητική διοργάνωση τα “40α Νιόβεια” στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στις 19 – 21 / 4/2024 με συμμετοχή 65 σωματείων και 680 κολυμβητών από Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και άλλες Βαλκανικές χώρες κατακτώντας μια 2η θέση στα 200μ.μικτής ατομικής και μια 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο. Οι χρόνοι που σημείωσε ο αθλητής μας Δημόπουλος Αντώνης αποτελούν ατομικά ρεκόρ λαμβάνοντας υπόψη την φορτωμένη περίοδο προετοιμασίας του προπονητικού κύκλου που διανύει!

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Δημόπουλος αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηλυσιακού Αθηνών που έχει παραχωρηθεί φέτος με μεταγραφή. Το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ συγχαίρει θερμά τον Αθλητή και τον προπονητή Δημόπουλο Γιάννη και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια με πολλές και καλές επιτυχίες!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook