Oι δημοσιογράφοι επικράτησαν με 4-2 των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ένας αγώνας για καλό σκοπό…

Οι Δημοσιογράφοι επικράτησαν με σκορ 4-2 των Δημοτικών-Περιφερειακών Συμβούλων στον Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού τη Μεγάλη Τετάρτη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Στον αγώνα που διεξήχθη σε δυο ημίχρονα των 30΄ με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται στο γήπεδο με 12 παίκτες, οι Δημοσιογράφοι με προπονητή τον Νίκο Μαρκάκη (πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ματς αυτό σκέφτεται να κάνει στροφή στην καριέρα του…) πήραν τη νίκη με σκορ 4-2. Σκόραραν οι Μαθιουδάκης, Σταματάκης, Στέλιος Σβολιαντόπουλος, Νίκος Μεταξάς ενώ για την ομάδα του Δήμου τα γκολ πέτυχαν οι Θανάσης Περυσινάκης και Αντώνης Περυσινάκης.

Για την ομάδα των Δημοσιογράφων αγωνίστηκαν οι Μαχαιριανάκης, Μαθιουδάκης, Σουργιάς, Χρονάκης, Σταματάκης, Σαρρής, Καλιακάκης, Νησωτάκης, Λιόγκας, Γαρεφαλάκης, Γιάννης Σβολιαντόπουλος, Τριγώνης Στέλιος Σβλιαντόπουλος, Σωτήρης Μεταξάς Νίκος Μεταξάς, Τσαίνης, Παπαδάκης

MVP για τους Δημοσιογράφους αναδείχθηκε ο Στέλιος Σβολιαντόπουλος θυμίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις…Τοράλ χωρίς να υστερήσει κανείς από όσους αγωνίστηκαν. Από τους δικούς μας Σαρρής, Σταματάκης πήγαν πολύ καλά με τον δεύτερο μάλιστα να πετυχαίνει και ένα πολύ ωραίο γκολ ενώ ο φινετσάτος Γαρεφαλάκης αγωνιζόμενος ως κλασικό δεκάρι ήταν η ηγετική μορφή στον χώρο του κέντρου. Κορυφαίος της ομάδας του Δήμου αναδείχθηκε ο γκολκίπερ Νίκος Γιαλιτάκης.

Διαιτήτευσαν οι Αριστοτέλης Βασιλάκης, Φίλιππος Φακουρέλης, Μιχάλης Σφακιανάκης.

Στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε συμβολικός αγώνας δρόμου 100 μέτρων στον οποίο μετείχαν γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρώτες τερμάτισαν οι κ.κ Μαρία Καναβάκη, Άρια Χουρδάκη, Μαρία Ανδρονά.

Τις απονομές έκαναν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και η Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Πολιτισμού και Ισότητας Γεωργία Μηλάκη.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, και τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από αυτό το παιχνίδι θα διατεθούν για τη στήριξη της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook