Συγκλονίζει ο αδερφός της 77χρονης – «Πήγε εκκλησία, εξομολογήθηκε και είναι στον παράδεισο»

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 77χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή ανήμερα του Πάσχα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στον τέταρτο όροφο.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 77χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή ανήμερα του Πάσχα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στον τέταρτο όροφο.

Η γυναίκα, που ήταν συνταξιούχος καθηγήτρια, απανθρακώθηκε από φλόγες που ξέσπασαν στο σαλόνι της και οι οποίες επεκτάθηκαν γρήγορα στα άλλα δωμάτια.

Η 77χρονη βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις της, αφού δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τις φλόγες.

Ο συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, όταν γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατάφεραν γρήγορα να ελέγξουν την πυρκαγιά, πριν επεκταθεί στα άλλα σπίτια, αλλά η γυναίκα δεν μπόρεσε να ξεφύγει και πνίγηκε στους καπνούς, πριν βρεθεί απανθρακωμένη από την πυροσβεστική.

Συντετριμμένος ο αδερφός της

Συγκλονίζει ο αδελφός της άτυχης ηλικιωμένης η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ανήμερα του Πάσχα.

«Είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο» είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ» πρόσθεσε και είπε ότι η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της.

Τα δύο αδέρφια έκαναν κάθε χρόνο Πάσχα μαζί. Φέτος όμως η 77χρονη λόγω προβλημάτων υγείας έμεινε στο σπίτι της, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η άτυχη ηλικιωμένη κάθε χρόνο πήγαινε για τον εορτασμό του Πάσχα στον αδελφό της, ωστόσο, φέτος εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της, έμεινε στο διαμέρισμά της.

Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων η φωτιά να ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα ή από βραχυκύκλωμα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook