Ομάδα volley ΟΦΗ: Ο Νίκος Αντωνιάδης θα είναι ο βοηθός – συνεργάτης του Καλμαζίδη

Πρόκειται για τον προπονητή με τον οποίο ο ΟΦΗ πανηγύρισε την επιστροφή του στην Volley League,

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ο προπονητής με τον οποίο ο ΟΦΗ πανηγύρισε την επιστροφή του στην Volley League, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Μετά απο συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τη σύμφωνη γνώμη του πρώτου προπονητή της ομάδας Γιάννη Καλμαζίδη, ο Νίκος Αντωνιάδης, θα έχει το πόστο του βοηθού-συνεργάτη.

O Nίκος Αντωνιάδης, ανέφερε για την παραμονή του στον ΟΦΗ:

“Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποιο μας συνδέει μια φιλία 30 ετών. Ημασταν συμπαίκτες στην Ορεστιάδα και έχουμε κάνει και άλλες συνεργασίες σε προπονητικά καμπ. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Η πρόταση για μένα είναι τιμητική και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, για την πρόταση να συνεχίσω. Θα βοηθήσω και εγώ απο την πλευρά μου την ομάδα, να καθιερωθεί στην Volley League και να διαγράψει μια πορεία που θα μας κάνει όλους περήφανους”.

Ποιος είναι ο Νίκος Αντωνιάδης

Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 9/4/1976 στην Ορεστιάδα, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα βόλεϊ.

Στην προπονητική του καριέρα, έχει να επιδείξει σαν πρώτος προπονητής δυο ανόδους στην μεγάλη κατηγορία, με τον ΟΦΗ (2023-24) και με την Ορεστιάδα (2013-14), τη δεύτερη θέση στα μπαράζ ανόδου της Α2 με την Ροδίων Άθλησις (2015-16).

Είναι η δεύτερη φορά που θα εργαστεί βοηθός προπονητή στην Volley League, καθώς υπήρξε την περίοδο 2022-23 βοηθός του Κώστα Δεληκώστα, ενώ στο τέλος της σεζόν εργάστηκε και σαν πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ, μετά την αποχώρηση του τελευταίου.

Εχει εργαστεί ακόμη, σαν Ομοσπονδιακός προπονητής Εφήβων, παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης).

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ).

Σαν αθλητής (ακραίος), με την Εθνική παίδων, κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο (1993) και με τον ΑΟ Ορεστιάδας τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων (1989,1991, 1992) και τρία Εφήβων (1990, 1991, 1993)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook