E.A.K.H: “Όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις ήταν μέσα στα όρια που ορίζει η υγειονομική υπηρεσία”

Με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών του καθαρισμού του πυθμένα της πισίνας, ενημερώνει τα σωματεία, τους αθλούμενους και τους γονείς, σχετικά με την ποιότητα/καθαρότητα του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρει: 

“ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών του καθαρισμού του πυθμένα της πισίνας, ενημερώνει τα σωματεία, τους αθλούμενους και τους γονείς, σχετικά με την ποιότητα/καθαρότητα του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής, ότι όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις, που έγιναν ήταν, μέσα στα όρια που ορίζει η υγειονομική υπηρεσία και ο κανονισμός της ΓΓΑ.

Όλες οι μετρήσεις στο χλώριο, PH και θερμοκρασία, γίνονται και θα γίνονται καθημερινά, ενώ οι χημικές αναλύσεις θα γίνονται ανα 10ημερο από πιστοποιημένο φορέα, για τον οποίο σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους ενδιαφερόμενους και θα κοινοποιούνται στα ηλεκτρονικά μέσα, που διαθέτει ο φορέας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook