Σταματάει ο Βασίλης…

Ότι έχει αρχή, έχει και τέλος λένε, και έτσι πρέπει να είναι. Και για τον Βασίλη Κοκκινάκη, μπορεί το διαιτητικό του φινάλε να πλησιάζει, απλά δεν ήρθε ακόμα! Ο Βασίλης, είναι εδώ, και θα είναι εδώ. Γιατί είμαι σίγουρος, επειδή αγαπάει τόσο πολύ την διαιτησία, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα συνεχίσει να προσφέρει […]

Ότι έχει αρχή, έχει και τέλος λένε, και έτσι πρέπει να είναι. Και για τον Βασίλη Κοκκινάκη, μπορεί το διαιτητικό του φινάλε να πλησιάζει, απλά δεν ήρθε ακόμα! Ο Βασίλης, είναι εδώ, και θα είναι εδώ. Γιατί είμαι σίγουρος, επειδή αγαπάει τόσο πολύ την διαιτησία, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του από άλλο πόστο. Λοιπόν, να πάρω τα πράγματα με την σειρά.

Λόγω του ηλικιακού ορίου, ο Κοκκινάκης θα πρέπει να σταματήσει. Οπότε όπως και ο ίδιος έχει αποφασίσει, η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του στα γήπεδα. Συμπληρώνοντας φέτος όπως μου είπε, 28 ολόκληρα χρόνια στην Ηρακλειώτικη διαιτησία! Σίγουρα το ”αντίο” δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τον ίδιο, αλλά με ψυχραιμία όλα αντιμετωπίζονται! Πιστεύω λοιπόν πως το διαιτητικό του φινάλε, θα είναι αντάξιο της κοντά, τριαντάχρονης προσφοράς του στην Ηρακλειώτικη διαιτησία, όπου προσφέρει και από διοικητικό πόστο.

Οι αρμόδιοι, είναι αυτοί που ξέρουν τον τρόπο που θα πρέπει να δοθεί το φινάλε στον Βασίλη. Τώρα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί από ποιο παιχνίδι είναι η φωτογραφία, έτσι; Είναι από το φετινό παιχνίδι της Α1 κατηγορίας, ανάμεσα στα Δειλινά και τον ΑΟΤ. Όπου ο ρέφερι συντάσσει το φύλλο αγώνα, στα αποδυτήρια του γηπέδου ”Γ. Σκουρέλου” στην Αλικαρνασσό. Μάλιστα, η φωτογραφική μου μηχανή, έκανε την δουλειά της στα κρυφά, γιατί ο Βασίλης, δεν ήθελε φωτογραφίες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook