Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην Κύπρο ο Παπουλής

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην Κύπρο παρουσιάστηκε με δηλώσεις στην “Sportday” ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Φώτης Παπουλής.

Ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα τόνισε ότι θέλει πάρα πολύ να πανηγυρίσει με τον Απόλλωνα την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα;

«Στην Κύπρο το ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ένα γκρουπ πέντε-έξι ομάδων που ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα και αυτό το κάνει πιο ελκυστικό. Έτσι είναι και πιο ανταγωνιστικό. Για να πω την αλήθεια, περίμενα να βρω πιο χαμηλό επίπεδο, αλλά αυτό που έχω συναντήσει με έχει εντυπωσιάσει».

Η Ελλάδα σου λείπει;

«Προς το παρόν όχι ιδιαίτερα. Άλλωστε η Κύπρος δεν είναι ξενιτιά. Οι άνθρωποί της είναι υπέροχοι. Περνάω πολύ καλά εδώ. Είμαι σε μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας και η Λεμεσός είναι πολύ όμορφη πόλη. Θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσω με τον Απόλλωνα την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου».

Στην Κύπρο βρεθήκατε πολλοί παίκτες από Ελλάδα. Έχετε επαφές;

«Όποτε μπορούμε βρισκόμαστε μαζί. Με τα παιδιά από την ομάδα, τον Θεοδωρίδη, τον Σουάνη, κάνουμε πολλή παρέα, αλλά και με τα άλλα παιδιά. Από την Πάφο (σ.σ.: Μελισσάς, Κοιλιάρας, Πετκάκης), με τον Χατζηπαντελίδη, τον Σιόντη αλλά και με όλους όποτε μπορούμε βρισκόμαστε. Τα λέμε και ερχόμαστε πιο κοντά».

Οι διαφορές με την Ελλάδα ποιες είναι;

«Σε κάποια θέματα τα πράγματα εδώ είναι πιο πίσω. Κυρίως οργανωτικά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες, όπως ο Απόλλων, που λειτουργούν σε ευρωπαϊκό πλαίσιο και κάποιες άλλες που τώρα οργανώνονται. Όμως και αυτές ανεβαίνουν σταδιακά επίπεδο. Βέβαια ακούω και μαθαίνω και εγώ για τα προβλήματα που έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook