Δεν υπάρχει θέμα Πετράκη ή δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να υπάρξει;

Πέραν του ρίσκου που πήραν στην Γέργερη για την απομάκρυνση Δρακόπουλου δίχως να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο βαθμός δυσκολίας για την εύρεση προπονητή έχει μεγαλώσει. Από το απόγευμα της Δευτέρας, το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει την πρόθεση των ανθρώπων του Ρούβα να μιλήσουν με τον Γιάννη Πετράκη. Παράλληλα, είχαμε επισημάνει και τις δυσκολίες που […]

Πέραν του ρίσκου που πήραν στην Γέργερη για την απομάκρυνση Δρακόπουλου δίχως να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο βαθμός δυσκολίας για την εύρεση προπονητή έχει μεγαλώσει.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει την πρόθεση των ανθρώπων του Ρούβα να μιλήσουν με τον Γιάννη Πετράκη. Παράλληλα, είχαμε επισημάνει και τις δυσκολίες που υπάρχουν μιας και ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός επιλέγει προσεκτικά το επόμενο βήμα του ενώ ποτέ δεν επιθυμεί να αναλάβει κάποια ομάδα μεσούσης της σαιζόν.

Όλα τα παραπάνω έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με την επίσημη διάψευση του Ρούβα ότι “δεν υπάρχει θέμα Πετράκη”.

Αυτή είναι η επίσημη θέση του συλλόγου. Γιατί η ανεπίσημη είναι: Θα κάνουμε την κίνηση και αν γίνει, έγινε.

Άρα που καταλήγουμε; Στο ότι δεν γίνεται να υπάρξει θέμα λόγω των συνθηκών που υπάρχουν και όχι επειδή δεν ενδιαφέρει τον Ρούβα η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook