Προκαλεί ερωτηματικά το θέμα που προέυψε με τον Κουφό στον ΑΓΟΡ…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Στέργιου Κουφού στον ΑΓΟΡ! Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το μέλλον της συνεργασίας του Ρεθύμνου με τον Στέργιο Κουφό με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν προς διαζύγιο…

Όχι , δεν πρόκειται για πρώϊμη.. Πρωταπριλιάτικη φάρσα αλλά έτσι αναφέρει το ρεπορτάζ που έπεσε σαν.. “κεραυνός εν αιθρία” σε όλο τον μπασκετικό κόσμο.

Η διοίκηση του ΑΓΟΡ ανακοίνωσε στον Στέργιο Κουφό πως βρίσκεται σε… διήμερη διαθεσιμότητα μέχρι να βρεθεί στην πόλη ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κωστής Ζομπανάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φέρεται ενοχλημένος από την ήττα στην Ελευσίνα αλλά και γενικότερα φημολογείτο πως δήλωνε σε συνεργάτες του την απογοήτευσή του για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ακόμα και στην νίκη επί του Άρη.

Βέβαια όλα αυτά δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑ αφού ΑΓΟΡ και Κουφός είναι έννοιες αλληλένδετες και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά για τους πραγματικούς λόγους του διαφαινόμενου διαζυγίου.

Τώρα τους.. ξίνισε ο καθ΄όλα επιτυχημένος τεχνικός;

Πριν από δύο μήνες που υπήρχε το θέμα υγείας του δήλωναν την στήριξή τους. Τι συνέβη πραγματικά και άλλαξαν κατά 180 μοίρες στροφή;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook