“Και πως να μην φάει 4 γκολ”

Ο Νίκος Αλέφαντος μιλώντας στο sportdog.gr ανέλυσε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως έτσι πως παίζει η Κρητική ομάδα είναι λογικό να τρώει 3-4 ματς σε κάθε αγώνα. Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην τεχνικός στην στήλη που διατηρεί στο sportdog.gr Είχα πει για τον ΟΦΗ στο σάιτ ότι φεύγοντας ο Αναστόπουλος […]

Ο Νίκος Αλέφαντος μιλώντας στο sportdog.gr ανέλυσε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως έτσι πως παίζει η Κρητική ομάδα είναι λογικό να τρώει 3-4 ματς σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην τεχνικός στην στήλη που διατηρεί στο sportdog.gr

Είχα πει για τον ΟΦΗ στο σάιτ ότι φεύγοντας ο Αναστόπουλος ο ΟΦΗ τρώει πολλά γκολ, μάλιστα στην εκπομπή στην τηλεόραση πριν το ματς είπα ότι αυτός ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό θα φάει 3-4 γκολ. Βλέπετε τον Ατρόμητο πόσα ματς τώρα δεν δέχεται γκολ με τον Αναστόπουλο.

Ο Πετράκης στον ΟΦΗ έπρεπε να παραιτηθεί μετά το ματς. Χάλασε την ομάδα που είχε φτιάξει ο Αναστόπουλος, εκείνη την αξιοπρεπή ομάδα που σεβόταν το χώρο και στεκόταν απέναντι σε κάθε αντίπαλο παίρνοντας τους βαθμούς.

Κι έρχεσαι εσύ κ. Πετράκη απ’ το πουθενά και παίζεις ένα 4-2-4 που δεν παίζουν ούτε οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη; Με χαφ-εξτρέμ ανύπαρκτα, βάζεις και δύο κυνηγούς. Με κάτι αποστάσεις οι αμυντικοί σου μεταξύ τους 20 μέτρα και οι χαφ 30 μέτρα, σε 3 ματς έχεις φάει 9 γκολ και τώρα 4 από τον Ολυμπιακό, 13!

Κινδυνεύει πια ο ΟΦΗ Πετράκη, να σε δω πώς θα σωθείς, κοίταξα το πρόγραμμα που έχει ο ΟΦΗ, φωτιά στα πατζάκια σου… Αν κερδίσει ο Άρης σήμερα στη Βέροια, την έβαψες, γιατί αμέσως μετά πας εσύ στη Βέροια η οποία θα παίξει όλη την κατηγορία, και άμα χάσεις στη Βέροια, μπαίνεις εσύ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας!

Χωρίς να υπάρχει Γκρέκο στα χαφ του Ολυμπιακού, χωρίς να υπάρχει Φέισα, και με έναν Μασάντο λίγα πράγματα, με αυτά τα χαφ, και όμως έφαγες 0-4 Πετράκη! Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό που υπάρχει ο Τζιμπούρ μπροστά και ευτυχώς που η ταχύτητα πίσω του Μανωλά καθάριζε, του Κουτσιανικούλη του πήρε την ταυτότητα. Τον Αβραάμ δεν τον είδα καλά Ο δε Παπάζογλου που άρχισαν τα μεγάλα λόγια επειδή έβαλε γκολ με κεφαλιά, ρε παιδιά σοβαροί να είμαστε, δεν μπορεί να παίζει δεξί μπακ ο Παπάζογλου! Μετά μας βρίσκουν οι Λεβάντε και μας διασύρουν… Μην παρασύρεστε από αδύναμες ομάδες σαν τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook