“Σεφτέ” στα γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού έκανε ο Σίσιτς

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του Πανατωλικού σημείωσε χθες, Κυριακή, ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ σκόραρε δύο φορές στην νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Αναγέννησης Επανωμής για την 29η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα έδωσε και μία ασίστ αναδεικνυόμενος, και όχι άδικα, ως MVP της αναμέτρησης.

Ο Σλοβένος πέτυχε το πρώτο γκολ από τα .. αποδυτήρια με κεφαλιά μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια έδωσε την ασιστ στον Μπελόν στο 27′ για το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 33′ όταν αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Μπελόν σέρβιρε και ο Σίσιτς πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ. Το 4ο γκολ του Παναιτωλικού πέτυχε ο Μπόγιοβιτς.

 

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στη βαθμολογία στην 9η θέση φτάνοντας τους 43 βαθμούς, μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στο -8 (51 βαθμούς  ο Απόλλωνας ) και στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

ο ρυθμό του καθώς την Τετάρτη παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρα με τα Γιαννιτσά , και έτσι οι φάσεις ήταν λιγότερες όμως και πάλι ήταν κοντά στο να πετύχει και 5ο και 6ο τέρμα.

Στο μαγικό τετράγωνο της επίθεσης πρέπει να προσθέσουμε και την εξαιρετική δουλειά του Μιχάλη Μπακάκη σε ρόλο αμυντικού χαφ δίπλα στον πολυ΄σταθερό και πάλι  Τζούνιορ. Πολλά ανεβάσματα και από τα μπακ , τους Αραμπατζή και Δάρλα που βοήθησαν πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Στεφανάκος μάλλον είχε ένα εύκολο απόγευμα καθώς οι επισκέψεις στην περιοχή του ήταν λιγοστές.

Πλέον ο Παναιτωλικός ανέβηκε στη βαθμολογία στην 9η θέση φτάνοντας τους 43 βαθμούς , μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στο -8 (51 βαθμούς  ο Απόλλωνας ) και στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στα play off. Την ερχόμενη Τετάρτη , όπως αναφέραμε ο Παναιτωλικός δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στα Γιαννιτσά με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών και έχοντας την καλή ψυχολογία και οδηγό τη σημερινή εμφάνιση θα πάει για τη νίκη που θα τον φέρει στις πρώτες θέσης της βαθμολογίας της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook