Δέκα μέρες άντεξε ο Διγκόζης στην Παναχαϊκή

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Ούτε δύο βδομάδες δεν συμπλήρωσε τελικά στον “ηλεκτρικό” πάγκο της Παναχαϊκής , ο γνωστός μας από την θητεία του στον ΟΦΗ,  Αγγελος Διγκόζης.

Ο νεαρός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του τμήματος σε βασικούς τομείς κι έπειτα από συνομιλία του με τον Αλέξη Κούγια, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Βέβαια δεν έλειψαν, ως συνήθως και οι ευθείες βολές από την Πατρινή ΠΑΕ που στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο από δεκαημέρου προπονητής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Άγγελος Διγκόζης , χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει , με τη δικαιολογία ότι προσπαθεί επί δέκα ημέρες να συζητήσει με την ιδιοκτησία της ομάδας και δεν το κατάφερε, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πριν από την απογευματινή  προπόνηση τη παραίτηση του.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που  νεαρός προπονητής ο οποίος έβαλε λυτούς και δεμένους για να έρθει και να εργασθεί στην Παναχαϊκή που χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα,  παραιτείται χωρίς κανένα  σοβαρό λόγο”.

Η αλήθεια είναι οτι έχουμε χάσει το μέτρημα από τις απανωτές αλλαγές προπονητή στην Παναχαΐκή αφού ο 39χρονος προπονητής ήταν ο έβδομος (!) προπονητής της  τη φετινή σεζόν, μετά τους Παπακώστα, Φυντάνη, Ζήκο, Κούτση, Αντωνίου και Καράτση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook