“Υπερβολικός” στις εκτιμήσεις του ο Τζούνιορ

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό τους Αγρινίου «Δυτικά 96.1», παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και νυν του Παναιτωλικού, Σίλβα Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τον Νίκο Καραγεωργίου, τον Εργοτέλη ενώ ήταν.. λίγο, έως πολύ, υπερβολικός στις εκτιμήσεις του για την καλύτερη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ λέγοντας οτι: “Δεν υπάρχει στην Β’ εθνική καλύτερη ομάδα από τον Παναιτωλικό”…

  • Πιο αναλυτικά:

Για το αν ξαφνιάστηκε από το τηλεφώνημα του Καραγεωργίου για να πάει στον Παναιτωλικό:

«Όταν με κάλεσε ο Καραγεωργίου σκέφτηκα 2 πράγματα. Ότι ακόμη μπορώ να παίζω μπάλα και ότι υπάρχουν άτομα που με εμπιστεύονται. Αυτό με έκανε χαρούμενο, προετοιμάστηκα και γύρισα με δύναμη. Επειδή ήρθα εδώ με τον Καραγεωργίου και ήθελα να συνεχίσω με αυτόν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Καραγεωργίου μου είπε να το συνεχίσω και επειδή το ζήτησε δουλεύω πολύ και γι’ αυτόν”.

Για το γεγονός ότι στον Εργοτέλη έμεινε πολλά χρόνια και με σταθερό προπονητή:

«Είναι δύσκολο αλλά ήταν η ζωή μου. Το βλέπω ότι είναι σημαντικό γιατί είχα μείνει πολλά χρόνια σε μια ομάδα. Βοηθάει πολύ και έχω μάθει πολλά».

Για τον αγώνα της ομάδας για άνοδο:

«Δεν υπάρχει στην Β’ εθνική καλύτερη ομάδα από τον Παναιτωλικό. Ο Παναιτωλικός θα γυρίσει στην Α΄εθνική. Γι’ αυτό είμαι εδώ με τους άλλους παίκτες και τον προπονητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook