Στο Ελ Πάσο και ο Αλεξόπουλος

Μπορεί λόγω των τραυματισμών του να μην πρόσφερε όσα μπορούσε, ωστόσο ο ακέραιος χαρακτήρας του και η ηθική του έχουν κάνει τον Γιώργο Αλεξόπουλο έναν από τους ποδοσφαιριστές που σε όποια ομάδα και αν πήγε να έκανε φίλους αλλά και να έκανε φίλους. Άλλωστε το δείχνουν αυτό και οι οπαδοί των ομάδων στις οποίες πρόσφερε […]

Μπορεί λόγω των τραυματισμών του να μην πρόσφερε όσα μπορούσε, ωστόσο ο ακέραιος χαρακτήρας του και η ηθική του έχουν κάνει τον Γιώργο Αλεξόπουλο έναν από τους ποδοσφαιριστές που σε όποια ομάδα και αν πήγε να έκανε φίλους αλλά και να έκανε φίλους. Άλλωστε το δείχνουν αυτό και οι οπαδοί των ομάδων στις οποίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του. Στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Εργοτέλη οπαδοί από της ΑΕΚ από το club της ORIGINAL 21 Ηρακλείου  έδωσαν το παρών και τον αποθέωσαν ενώ και όταν έφυγε από τον Εργοτέλη οι φίλοι των  “κιτρινόμαυρων” είχαν να λένε για τον χαρακτήρα του.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος άδραξε χθες την ευκαιρία και βρέθηκε στο Ελ Πάσο όπου και είδε την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Εργοτέλη. Γούρι μπορεί να μην έφερε στον Εργοτέλη ωστόσο είχε την ευκαιρία να τα πει με ανθρώπους της ομάδας ενώ είχε και ολιγόλεπτο τετ α τετ με το τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη Σταύρο Λαμπράκη. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook