Βιάστηκε ο Αντρέας να πάει στον Ολυμπιακό…

Ο 20χρονος μέσος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εθνικής νέων και με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι… βιάστηκε να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του αφού είναι δεδομένο πως θα έχει προσελκύσει τα βλέμματα […]

Ο 20χρονος μέσος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εθνικής νέων και με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι… βιάστηκε να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του αφού είναι δεδομένο πως θα έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κατά συνέπεια, θα είχε την δυνατότητα να έκανε μια ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή σε χώρα της Ευρώπης όπως ο Γιαννιώτας που πριν από λίγες ημέρες πήγε στην Γερμανία. Ευχόμαστε, να μην του γυρίσει μπούμερανγκ η απόφαση του να πάει στον Ολυμπιακό και να καθιερωθεί. Γιατί σίγουρα δεν του αξίζει να δίνεται δανεικός δεξιά και αριστερά… Είναι δεδομένο πως είναι για μεγαλύτερα πράγματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook