Σε ΑΝΤ1 και ΟΤΕ TV το Ευρωμπάσκετ!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Εφόσον η ΕΡΤ παραμένει «κλειστή», μέχρι νεοτέρας, η FIBA Europe έπρεπε να βρει νέο κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του προσέχους Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, το ελληνικό «πακέτο» κατέληξε στον ANT1!

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ (4-22/9), στην οποία θα αγωνιστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη και η Εθνική ανδρών, βρήκε τηλεοπτική «στέγη» σε ΟΤΕ TV (το μεγαλύτερο μέρος των μεταδόσεων) και στον ANT1 (η FIBA έχει ως όρο τα δικαιώματα να πηγαίνουν και σε ένα ελεύθερο κανάλι).

Την ανακοίνωση της συμφωνίας έκανε ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός μέσα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων, ενημερώνοντας επίσης τον κόσμο ότι πέρα από τις μεταδόσεις, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και ειδικές εκπομπές και ανταποκρίσεις.

Από τη στιγμή που η ΕΡΤ είναι κλειστή, δεν υπήρξε διαγωνισμός και ο ΟΤΕ TV, που ήταν δεύτερος στη λίστα, παίρνει τα δικαιώματα των αγώνων και θα δείξει την πλειοψηφία των αναμετρήσεων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Μουντομπάσκετ του 2014 και το Ευρωμπάσκετ του 2015, τα δικαιώματα των οποίων είναι στην ΕΡΤ, όλα είναι ανοιχτά…

Πηγή: in.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook