Επέστρεψε στον Εργοτέλη ο Σταύρος Πρωτογεράκης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Μαρτινέγκο η πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ20 του Εργοτέλη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το “παρών” έδωσε – μεταξύ άλλων – και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και παράλληλα καλωσόρισε τον προπονητή Σταύρο Πρωτογεράκη, ο οποίος επέστρεψε στον Εργοτέλη, έπειτα από ένα χρόνο.

Το έργο και η συνεισφορά του Σταύρου Πρωτογεράκη στο Σύλλογό ως προπονητής της ομάδας Κ17 και άλλων τμημάτων υποδομής είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αναγνωρισμένη απ’ όλους.

Ο Σταύρος Πρωτογεράκης θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Χατζηδιαμαντή (βοηθός προπονητή – γυμναστής) και Λευτέρη Πουπάκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

«Το έργο το δικό μου θα είναι δύσκολο, καθώς θα αντικαταστήσω ένα επιτυχημένο προπονητή, τον Βασίλη Πλεσίτη. Μέσα από την καθημερινή σκληρή και επίμονη δουλειά θα φανούν τα αποτελέσματα. Θα δουλεύουμε όλοι για τον Εργοτέλη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους όσοι συνέβαλαν στο να γυρίσω στον Εργοτέλη» ανέφερε στο ergotelis.gr ο Σταύρος Πρωτογεράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook