Πανευτυχής που είναι στη Σέλτικ δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στη Σέλτικ έχει βρει ο Κρητικός άσος Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αγωνίζεται στους “καθολικούς” τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Έλληνας επιθετικός με δηλώσεις του τόνισε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στη Σέλτικ, ενώ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε πως θα ήθελε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

“Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι σε έναν σύλλογο που αισθάνομαι καλά. Ήταν σημαντικό για μένα να βρω ένα περιβάλλον που αισθάνομαι καλά, επειδή είμαι μακριά από τη χώρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Χρειάζομαι ένα περιβάλλον που να μου ταιριάζει και είμαι εδώ. Δεν εκπλήσσομαι από το πόσο πολύ έχω μείνει. Ανέκαθεν αισθανόμουν πως θα κάτσω για πολύ εδώ. Αισθάνομαι εξαιρετικά εδώ και αυτό είναι τα πάντα για έναν ποδοσφαιριστή.

Η Σέλτικ έκανε θυσίες για μένα όπως κι εγώ γι’ αυτούς. Έχουμε μία σχέση κατανόησης και γι’ αυτό έχω μείνει έξι χρόνια. Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή και αν με θέλει, τον θέλω κι εγώ. Είμαι ακόμα νέος στα 28 και πιστεύω πως μπορώ να μείνω εδώ για κάποια χρόνια.

Δε θα έλεγα ποτέ όχι σε ένα νέο συμβόλαιο, αν μου γινόταν πρόταση. Αν θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου; Είναι δύσκολο να το πω αφού δεν ξέρω πότε θα τελειώσω. Μπορεί να είναι στα 33, στα 35 ή στα 37 μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook