Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση ο Μύρων Παπαδάκης

Ταλαιπωρήθηκε από το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατό του ο Μύρων Παπαδάκης, που πέρυσι έπαιξε στον ΟΦΗ. Τα περασμένα Χριστούγεννα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε παρακέντηση. Η περιπέτεια όμως της περσινής αγωνιστικής περιόδου λαμβάνει τέλος σιγά σιγά και ο παίκτης έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Ο […]

Ταλαιπωρήθηκε από το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατό του ο Μύρων Παπαδάκης, που πέρυσι έπαιξε στον ΟΦΗ.

Τα περασμένα Χριστούγεννα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε παρακέντηση.

Η περιπέτεια όμως της περσινής αγωνιστικής περιόδου λαμβάνει τέλος σιγά σιγά και ο παίκτης έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά αλλά η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έβαλε οριστικό τέλος στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Έτσι, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση νιώθοντας καλύτερα από ποτέ και βλέποντας πως, ήδη, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων και είναι άγνωστο που θα παίζει του χρόνου.

Στα δέκα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Μύρωνας Παπαδάκης είχε 7.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook