Η μάχη του… θερμοσίφωνα στην Καλαμάτα!

Λέμε πως καμία φορά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει και άλλες διαστάσεις όμως πραγματικά διαβάζοντας το παρακάτω δημοσίευμα θα καταλάβετε ότι τα… καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα! Διαβάστε λοιπόν για την μάχη του θερμοσίφωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καλαμάτα και αφορά την διαμάχη μεταξύ της “Μαύρης Θύελλας” και ενός τοπικού σωματείου… «Ο θερμοσίφωνας όπως […]

Λέμε πως καμία φορά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει και άλλες διαστάσεις όμως πραγματικά διαβάζοντας το παρακάτω δημοσίευμα θα καταλάβετε ότι τα… καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!

Διαβάστε λοιπόν για την μάχη του θερμοσίφωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καλαμάτα και αφορά την διαμάχη μεταξύ της “Μαύρης Θύελλας” και ενός τοπικού σωματείου…

«Ο θερμοσίφωνας όπως πολύ σωστά αποκαλύψατε στο sportstonoto, ξαφνικά (!) εξαφανίστηκε από το ιδιόκτητο παρακαλώ γήπεδό μας στην Άρι, την περασμένη Τετάρτη, μαζί μάλιστα με την μεταλλική βάση που τον στηρίζει. Στην αρχή λογικά πήγε το μυαλό μας στους αθίγγανους, όμως στη συνέχεια με επικοινωνία μας με τους διοικούντες τη Μαύρη Θύελλα μας είπαν ότι το πήρε η αντιπροσωπία (!) που τον έβαλε καθώς δεν είχε πληρωθεί από την Καλαμάτα. Μιλήσαμε και με την εταιρεία και μας είπαν ότι τον πήραν γιατί η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας δεν είχε πληρώσει ούτε μία δόση (!) για τον θερμοσίφωνα και τους είπε ότι δεν έχουν σκοπό να δώσουν ούτε ένα ευρώ για αυτόν και να πάνε να τον πάρουν, όπως και έκαναν…».

Και ο πρόεδρος του Νέου Άρι Μεσσηνίας οργισμένος συνέχισε  ως εξής:  «Εμείς λοιπόν κινηθήκαμε νομικά και κάναμε μηνύσεις τόσο κατά της αντιπροσωπίας, η οποία εισέβαλε σε ιδιωτικό χώρο και τον έβγαλε, όσο και κατά αυτών που τους έδωσαν την εντολή και παραβίασαν ιδιωτικό χώρο όπως , σας ξαναλέω, είναι το γήπεδό μας.  Λυπάμαι που το λέω αλλά η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών όλων μας. Ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα για το γήπεδό μας. Και όχι μόνο αυτό, κατέστρεψαν τον χλοοτάπητά μας και από τον Απρίλιο έως τώρα πληρώσαμε  πάνω από 6.000 ευρώ για επανασπορά και άλλες επιδιορθώσεις» .

Και τέλος, ο πρόεδρος του Νέου Άρι έκλεισε στις δηλώσεις του στο Sportstonoto, ως εξής: Εμείς είμαστε μια ζωή Μαύρη Θύελλα, περισσότερο από κάποιους – όχι όλους προς θεού- μεγαλόσχημους διοικούντες τώρα της Καλαμάτας και παλιότερα… άλλων ομάδων . Όμως σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία, την ειρωνεία και τον εμπαιγμό. Με μία άλλη διοίκηση, φερέγγυα  και σοβαρή απέναντί μας, εμείς τα φτιάχνουμε μόνοι μας το γήπεδό μας από την αρχή και το  δίνουμε δωρεάν για πάντα στην Καλαμάτα για προπονητικό κέντρο. Σε αυτούς όμως πάλι ποτέ…».

πηγή: sportstonoto.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook