Ο Λεκίδης και τα.. παιδιά του

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ένα πρωτότυπο θέμα που αφορά την δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες της ομάδας ανέβηκε στο σαϊτ της Επισκοπής.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Βασίλης Λεκίδης προπονεί καθημερινά τους Αντώνη και Οδυσσέα Κελαιδή, τον Μανώλη Καλογεράκη 21 ετών και τον Άκη Λαμπρόπουλο 24 ετών ενώ στην προετοιμασία συμμετέχει και ο 18χρονος Λευτέρης Κιμιωνής που αγωνίζεται στην Επισκοπής Β’ (U20).

  • Δείτε το σχετικό θέμα:

“Πολύ σκληρή δουλειά γίνεται στην προετοιμασία της ομάδας μας. Πολύ ιδρώτα «χύνουν» όμως και οι τερματοφύλακες της Επισκοπής.

Η ομάδα μας διαθέτει εξαιρετικούς τερματοφύλακες και γίνεται πολύ καλή δουλειά η οποία οφείλεται στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Απόστολο Λεκίδη, άμεσο συνεργάτη του προπονητή της ομάδα μας κ. Κώστα Ανυφαντάκη, αλλά και στην μεγάλη όρεξη των παιδιών. Η ομάδα μας έχει στις τάξεις της 4 νεαρούς τερματοφύλακες.

Τους γηγενείς, Αντώνη και Οδυσσέα Κελαιδή 20 και 23 ετών αντίστοιχα, τον Μανώλη Καλογεράκη 21 ετών και τον Άκη Λαμπρόπουλο 24 ετών. Στην προετοιμασία συμμετέχει και ο 18χρονος Λευτέρης Κιμιωνής που αγωνίζεται στην Επισκοπής Β’ (U20).

Ο κ. Λεκίδης δίνει αυτή την περίοδο μεγάλη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση, στην βελτίωση της τεχνικής και της τακτικής. Ωστόσο ο κάθε τερματοφύλακας έχει τις ιδιαιτερότητες του και χρειάζεται τις κατάλληλες ασκήσεις.

Όλοι τους είναι παιδιά νεαρά σε ηλικία για την θέση που αγωνίζονται, έχουν φιλοδοξίες, έχουν προσόντα, δείχνουν μεγάλο ζήλο και το μέλλον τους ανήκει.

  • Οι τέσσερις τερματοφύλακες της ΠΑΕ μίλησαν στο aoepiskopis.gr.

Κελαιδής Αντώνης: «Δουλεύουμε πολύ εδώ στην Νάουσα κάνοντας έχτρα προπονήσεις από την υπόλοιπη ομάδα για να είμαστε όσο περισσότερο γίνεται έτοιμοι όταν πρέπει. Είμαστε και οι 4 τερματοφύλακες νεαροί σε ηλικία και έχοντας διπλά μας το κ. Λεκίδη θα μάθουμε πολλά από αυτόν για το δικό μας καλό, αλλά και για το καλό της ομάδας πάνω από όλα».

 

Κελαιδής Οδυσσέας: «Για μια ακόμα χρονιά, γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την ομάδα μας η οποία χτίζεται από την αρχή με τους παλιούς παίκτες αλλά και τα νέα παιδιά που ηρθαν. Καθημερινά «δένουμε» όλο και περισσότερο, δουλεύοντας σε εντατικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές συνθήκες. Εμείς οι τερματοφύλακες έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο με έναν πολύ καλό άνθρωπο και πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος μας βοηθάει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι για να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας την ομάδα».

 

Λαμπρόπουλος Άκης: «Η περίοδο που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους τους ποδοσφαιριστές αφού περιλαμβάνει επίπονες προπόνησης καθημερινά. Οι τετράδα των τερματοφυλάκων, πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά με τον κ. Λεκίδη και η δουλειά αυτή θα φανεί σίγουρα μέσα στην σεζόν».

Καλογεράκης Μανώλης: «Είναι εξαιρετική η προετοιμασία που κάνουμε εδώ στην Νάουσα, όλα δουλεύουν σωστά και μέσα από αυτήν την δουλειά βελτιωνόμαστε καθημερινά. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς του νεαρούς τερματοφύλακες, να δείξουμε τις δυνατότητες μας φέτο, στο δυνατό όπως αναμένεται πρωτάθλημα της Football League».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook