Η αγάπη του κόσμου και ο Κατσικοκέρης

Ο 25χρονος φορ υπό άλλες συνθήκες θα είχε βρει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως το καταστροφικό πέρασμα του από την ΑΕΚ δεν του επιτρέπει να είναι ήσυχος. Και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην λίστα αναμονής του Εργοτέλη εν όψει της νέας χρονιάς. Το αν θα επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους ή όχι, […]

Ο 25χρονος φορ υπό άλλες συνθήκες θα είχε βρει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως το καταστροφικό πέρασμα του από την ΑΕΚ δεν του επιτρέπει να είναι ήσυχος.

Και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην λίστα αναμονής του Εργοτέλη εν όψει της νέας χρονιάς. Το αν θα επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος παραμένει πάντα στην καρδιά των φιλάθλων του Εργοτέλη που δεν ξεχνούν την προσφορά του την χρονιά που αγωνίστηκε. Ούτε του κρατούν κακία επειδή πέρυσι έφυγε από τον Εργοτέλη της Β’ Εθνικής για να πάει στην ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ.

Συν τοις άλλοις, δεν έφυγε και τζάμπα. Έδωσε στα ταμεία της ομάδας ένα πολύ σεβαστό ποσό που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε η ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook