“Νοσοκομείο” η εθνική μπάσκετ που έρχεται στο Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έρχεται η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο Ηράκλειο για τα δύο φιλικά ματς με Αγγλία και Πανεπιστήμιο Φλόριντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν από την αρχή την ομάδα του Αντρέα Τρινγκέρι που βλέπει βασικά του στελέχη να υποφέρουν από τραυματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπουρούσης έχει υποστεί ράγισμα στα πλευρά, ο Βασίλης Σπανούλης έχει πρόβλημα στην μέση και ο Κώστας Καϊμακόγλου έχει κάταγμα στη μύτη.

Τώρα περιμένουμε τον Σπανούλη, ελπίζω να έχουμε καλά νέα για τον Μπουρούση. Επίσης είναι και ο…Λεωνίδας Καϊμακόγλου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό το όνομά του, αλλά έτσι όπως είναι και όπως παλεύει, είναι σαν τον Λεωνίδα… Μας έλειψαν πολύ. Ο Βασίλης και ο Γιάννης είναι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας σύντομα, ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία. Και οι τρεις αυτοί παίκτες είναι κομμάτι της ψυχής αυτής της ομάδας“, τόνισε ο Ιταλός κόουτς.

Και να μην προσθέσουμε σε αυτά τα προβλήματα τον Σχορτσανίτη που δήλωσε τραυματίας και τις απουσίες των Κουφού και Καλάθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook