“Μέλι” στάζει για τον Εργοτέλη ο Βερπακόφσκις

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Πρόσωπο των ημερών είναι ο επιθετικός του Εργοτέλη, Μάρις Βερπακόφσκις αφού η Λετονία παίζει με την Εθνική μας ομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Τρίτη το βράδυ.

Ο Λετονός φορ έχει γίνει περιζήτητος από τους δημοσιογράφους ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Εργοτέλη δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην ομάδα.

  • Τα όσα είπε στο Onsports.gr:

«Παίζω στην Ελλάδα και τώρα αντιμετωπίζουμε την Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα, αφού αγωνίζομαι με τη χώρα από την οποία προέρχεται ο σύλλογος στον οποίο ανήκω. Θέλω να κάνω καλό ματς για να δείξω τις δυνατότητές μου, αλλά έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο, αφού έχουν ξαναπαίξει οι δύο ομάδες στο γκρουπ. Δεν είναι κάτι νέο για μένα, οπότε δεν νιώθω περίεργα».

Μετά από δύο χρόνια στην Μπακού, επέστρεψες πέρσι στον Εργοτέλη. Πώς είναι η δεύτερη θητεία σου στην ομάδα της Κρήτης;

«Πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Νιώθω σαν οικογένεια. Πήγαμε καλά και ανεβήκαμε στη Σούπερ Λίγκα, όπου όλα είναι θετικά. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος».

Έχετε ξεκινήσει εξαιρετικά με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα φέτος. Είστε ακόμη αήττητοι μετά από τρεις αγώνες. Τι θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε;

«Δεν ξέρω, θα δούμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από όσους έχουμε τώρα, καθώς οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει έχουν ποιότητα. Ο προπονητής έχει όλο το υλικό για να φτιάξει μια καλή ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά φέτος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook