Θα καταφέρει ο Ράινερ Μάουρερ να καταρρίψει το ρεκόρ;

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Εάν ο πρώην τεχικός του ΟΦΗ, Ράινερ Μάουρερ κατορθώσει να παραμείνει στην Ξάνθη μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, θα καταρρίψει το ρεκόρ.

Θα γίνει ο ξένος προπονητής με τα περισσότερα ματς σε μία σεζόν στην Ξάνθη του Χρήστου Πανόπουλου!

Στα 22 χρόνια που ο εν λόγω επιχειρηματίας διαφεντεύει τις τύχες της θρακιώτικης ομάδας έχει προσλάβει οκτώ αλλοδαπούς τεχνικούς, συμπεριλαμβανομένου και του 53χρονου Γερμανού, η συνεργασία με τον οποίο ανακοινώθηκε μετά από το ματς με τον Αρη.

Ως ξένος λογίζεται και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μολονότι έχει πολιτογραφηθεί Ελληνας. Ανθεκτικότερος αποδείχτηκε ο Κουρτ Γιάρα (ως ποδοσφαιριστής, μέλος της Αυστρίας στο Μουντιάλ του 1978). Ανέλαβε τη 17η αγωνιστική της σεζόν 1995 – 96 και παρέμεινε μέχρι τέλους της χρονιάς, ενώ κάθισε και μέχρι τη 19η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος.

Σε δύο διαδοχικές περιόδους εμφανίστηκε και ο Τσέχος Βλαντιμίρ Ταμπόρσκι. Από την 23η έως την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1991-91 και έως και την 8η αγωνιστική της επόμενης σεζόν.

Ο Μάουρερ μετά από το παιχνίδι με τον Αρη δείπνησε στο ξενοδοχείο στα Πηγάδια με τον σκάουτερ της Ξάνθης, Κώστα Κωνσταντινίδη (τον είχε ποδοσφαιριστή στον ΟΦΗ) και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και είχε μια πρώτη συζήτηση για τη νέα του ομάδα ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook