Στο Ρέθυμνο ο Γιτζάκ Σουμ!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Γιτζάκ Σουμ θα καθοδηγήσει την ομάδα του Ισραήλ στο miniEURO2013 που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου!

Ο Σουμ ήταν ο προπονητής που έγραψε τη δική του ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού ηγήθηκε της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ την περίοδο 2003-2004.

Κατέκτησε επίσης τον τίτλο στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το 2008, ενώ υπήρξε και προπονητής της Εθνικής ομάδας U-21 της χώρας.

“Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέρος αυτού του project, το οποίο πηγάζει από την πραγματική αγάπη για το ποδόσφαιρο, χωρίς πολλά χρήματα και πολιτική.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα όπου πάντοτε εισπράττω θερμή υποδοχή από τις παλιές καλές ημέρες στον Παναθηναϊκό τόνισε ο 65χρονος προπονητής.

Όπως μάλιστα αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας mini football, ο Σουμ αναμένεται στη χώρα μας για να γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ όλοι οι αγώνες της ομάδας του Ισραήλ θα μεταδοθούν ζωντανά από το εθνικό δίκτυο που θα έχει τα δικαιώματα τους.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook