Θέλει και φέτος άνοδο ο Ζαχόρα

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Φέτος θέλει να ζήσει ξανά το ίδιο έργο, αυτή τη φορά όμως με τα χρώματα του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Ντάριο Ζάχορα, που μίλησε στο pamesports. gr για τη φετινή χρονιά του και δεν ξέχασε ούτε τον Εργοτέλη ενώ αναφέρθηκε και στον Σίνισα Γκόγκιτς που τον είχε προπονητή και πέρυσι αλλά και φέτος.

  • Πιο αναλυτικά είπε:

Πέρυσι πανηγύρισες την άνοδο με τον Εργοτέλη. Να υποθέσω πως θέλεις και φέτος την ίδια κατάληξη;

«Θέλω και φέτος να πανηγυρίσω την άνοδο. Δεν το έχω κρύψει πως θέλω μα δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, αυτή τη φορά με τον Ηρακλή».

Πως πήρες την απόφαση να υπογράψεις ξανά σε ομάδα της Football League; Δεν είναι ρίσκο για σένα;

«Είμαι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες. Και ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που έχει πολλές. Δεν θα ερχόμουν αν δεν έβλεπα προοπτική, διάθεση και φιλοδοξίες. Η ομάδα στοχεύει ψηλά και αυτό είναι ένα στοίχημα για μένα. Δεν θεωρώ ότι είναι ρίσκο η επιλογή μου να έρθω στον Ηρακλή. Με καλύπτει πλήρως σαν ομάδα».

Ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι ένας προπονητής που αμφισβητήθηκε αρκετά πέρυσι. Θέλω να μου πεις πως αντιμετωπίζει τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται στον Ηρακλή.

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και πέρυσι στον Εργοτέλη. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο προπονητή και έναν επίσης αξιόλογο άνθρωπο. Κάθεται και συζητάει με όλους τους παίκτες του, ξέρει τι να ζητήσει από τον καθένα και έχει τεράστια υπομονή προκειμένου να μας περάσει τη φιλοσοφία του και να μας διορθώσει τυχόν λάθη».

Η Football League είναι μία κατηγορία που γνωρίζεις από πέρυσι. Φέτος το πρωτάθλημα, με τους δύο Ομίλους, το περιμένεις καλύτερο από πέρυσι ή χειρότερο;

«Ειλικρινά είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα είναι το φετινό πρωτάθλημα. Πέρυσι ζήσαμε όλοι ένα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα και πολλές εκπλήξεις. Υπήρχε πολύ πίεση και ανταγωνισμός. Τώρα με τους δύο Ομίλους δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι τα πράγματα. Δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις ομάδες του Νότιου Ομίλου και έτσι θα πάμε στα μπαράζ με πολύ περιέργεια. Άλλο να βλέπεις τους αντιπάλους στην τηλεόραση και άλλο να τους αντιμετωπίζεις στο γήπεδο. Ο χρόνος θα δείξει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook