Ύμνοι για Παπουλή στην Κύπρο!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Συνεχίζονται τα κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του πρώην παίκτη του ΟΦΗ Φώτη Παπουλή στην Κύπρο όπου αγωνίζεται με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

  • Χαρακτηριστικό είναι το θέμα που υπάρχει στο sentragoal.gr της Κύπρου:

Ένας ουσιαστικός Φώτης Παπουλής, κλέβει την παράσταση

“Ο Φώτης Παπουλής έχει τρελάνει τον κόσμο του Απόλλωνα με τις εμφανίσεις του. Εντελώς αλλαγμένος ο Ελλαδίτης, ξεχωρίζει σε όλα τα παιχνίδια και κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση.

Η πολύ καλή του παρουσία είναι και ένας από τους λόγους που οι κυανόλευκοι πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο Παπουλής δεν είναι μόνο εξτρέμ, κινείται και πίσω από τον Γκαρθία, βοηθά την άμυνα, ξεκινά από πίσω και με την ταχύτητα του, ανοίγει διαδρόμους σε άλλους συμπαίκτες του και γενικά δίνει την εικόνα ενός πολυσύνθετου μεσοεπιθετικού.

Η παρουσία του Σανγκόι έχει βοηθήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να γίνει πιο αποδοτικός και ωφέλιμος για την ομάδα του. Στην Βαρσοβία έθελξε με την απόδοση του και ήταν αυτός που έκλεψε την μπάλα, για να δημιουργηθεί η φάση του γκολ, ενώ κέρδισε και πέναλτι.

Προψές ήταν αυτός που έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Μορφής και στην εξέλιξη ο Χάμπερ να ανοίξει το σκορ, ενώ η μεστή εμφάνιση του Παπουλή ολοκληρώθηκε με το δεύτερο γκολ.

Από εκει και πέρα, ο Ντανιέλ Χάμπερ τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο, βρέθηκε σε θέση βολής μετά την ασταθή επέμβαση του Μορφή στο σουτ του Φώτη Παπουλή, λύνοντας έτσι τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Ο Καναδός με την ταχύτητα που διαθέτει έδειξε τα προσόντα του και στο δεύτερο γκολ, όταν έφυγε μόνος και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελλαδίτη άσο, ο οποίος σφράγισε την τέταρτη νίκη του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες προσθήκες  και η χρησιμότητα του νεαρού επιθετικού θα φανεί σε βάθος χρόνου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook