Η προϊστορία του “Αναστό” δείχνει νίκη για τον Πλατανιά

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Δώδεκα χρόνια κρατάει η αγωνιστική κόντρα του Νίκου Αναστόπουλου με τον Μπάμπη Τεννέ, με τον αστικό μύθο να αναφέρει, μάλιστα, ότι οι δύο άντρες δεν… τρέφουν και τα καλύτερα των συναισθημάτων ο ένας για τον άλλον.

Η μοίρα, που συνηθίζει να παίζει… περίεργα παιχνίδια, τα έφερε έτσι ώστε το ντεμπούτο του «αλενατόρε» στον πάγκο του Πλατανιά να συνδυαστεί με μάχη ενάντια στον 60χρονο Αθηναίο τεχνικό, ο οποίος προ περίπου ενός μηνός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Η νέα μονομαχία των δύο τεχνικών που θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο στα Περιβόλια θα είναι, πάντως, μόλις η 8η στην προπονητική τους καριέρα, έστω κι αν τέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά τον Μάιο του 2001! Ωστόσο, έστω κι αν είναι λίγες, οι προηγούμενες επτά έχουν ξεκάθαρο νικητή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον «αλενατόρε» που μετρά 5 νίκες και μόλις μία ήττα από τον νυν προπονητή του Απόλλωνα, ενώ (επίσης μόλις) ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Η παράδοση, λοιπόν, δείχνει «άσο» για το Σάββατο, αν και μπάλα (ως γνωστόν) παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παραδόσεις…

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook