Κέρδισε το χειροκρότημα ο Κατσικοκέρης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ως αλλαγή αγωνίστηκε στο ματς με τον Εργοτέλη ο επιθετικός του Πανθρακικού Νίκος Κατσικοκέρης που επέστρεψε στο Ηράκλειο ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας.

Οι φίλαθλοι των “κιτρινόμαυρων” χειροκρότησαν τον παίκτη της ομάδας της Κομοτηνής κάτι που είχαν κάνει και λίγες μέρες νωρίτερα στην επιστροφή του Καρέλη στο Ηράκλειο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο Κατσικοκέρης εμφανίστηκε χαρούμενος για την υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος του Εργοτέλη αλλά απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του μιλώνας στην NOVA:

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος για την υποδοχή και το χειροκρότημα του κόσμου. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα λόγω της ήττας. Θεωρώ πως χάσαμε άδικα.

Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα, πέρασα εδώ μια πολλή όμορφη χρονιά, που ολοκληρώθηκε βέβαια με θλίψη. Προσπαθούμε για το καλύτερος. Εύχομαι υγεία στα παιδιά του Εργοτέλη, αλλά και στα δικά μας παιδιά να είμαστε δυνατοί και να συνεχίσουμε.

Ο Πανθρακικός μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη, κάτι που προκύπτει από σκληρή δουλειά. Όλος ο κόσμος το βλέπει πως είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook