Σημαντική εκπροσώπηση είχε ο ΑΓΟΡ στο “21ο ALL STAR GAME”

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η εκπροσώπηση και η ενεργή συμμετοχή του ΑΓΟΡ στο “21ο ALL STAR GAME” στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού στα Χανιά.

Ξεκινώντας από τους αθλητές, ο Κένι Γκάμπριελ σήκωσε ψηλά τη σημαία της ομάδας αφού κατάφερε να κερδίσει στο διαγωνισμό καρφωμάτων και να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο. Ο Τζάστιν Χαρτ προσέφερε θέαμα και ουσία ως μέλος των Rest of the World πετυχαίνοντας 18 πόντους, δικαιώνοντας αυτούς που τον ψήφισαν.

Ιδιαίτερα τιμητική και η εμφάνιση του κόουτς Γιώργου Καλαφατάκη ως προπονητή των νικητών του χθεσινού αγώνα, των Greek Stars (123-122). Επίσης, ο Σταύρος Μυκονιάτης συμμετείχε ως προπονητής των Rising Stars, δίπλα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Κούμουλος είχε ενεργό ρόλο και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης αφού συμμετείχε ως μάνατζερ  με τις ομάδες των Young Stars και Rest of the World.

Ακόμη, ίσως στο πιο σημαντικό κομμάτι ώστε να μην υπάρξει κάποιος ανεπιθύμητος τραυματισμός, οι Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής) και Μάρκος Τζωρτζινάκης (φυσιοθεραπευτής) συνέβαλαν τα μέγιστα και τις δύο ημέρες του ALL STAR GAME φροντίζοντας τους αθλητές των Greek Stars και Rising Stars.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αγορίνος, ο οποίος μαζί με τους φίλους του διασκέδασε το κοινό σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Στα «παρασκήνια», εντός του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισού, βρισκόταν το «περίπτερο» της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean το οποίο στήθηκε με ευθύνη και αγάπη κερδίζοντας τους επισκέπτες της διοργάνωσης, δίνοντας άλλη έννοια στα EΣAKE Stores. Οι παίκτες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας δώρισαν και υπέγραψαν δεκάδες φανέλες και αυτόγραφα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που συντέλεσαν στην επιτυχή οργάνωση του Ρέθυμνο Aegean στο 21ο ALL STAR GAME, βγάζοντας υγεία και αποδεικνύοντας ότι μέρα με τη μέρα ο Σύλλογος μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook