Το ντεφορμάρισμα του Μεχία και οι 4 στόπερ…

Ο Εργοτέλης πρέπει να είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ που έχει τέσσερις 4 στόπερ υψηλού επιπέδου. Και όταν λέμε υψηλού επιπέδου, εννοούμε ότι είναι σε θέση να σταθούν επάξια στην Σούπερ Λιγκ και να κάνουν (κάπως) την διαφορά. Ένας από αυτούς, ο Αλβάρο Μεχία, περνάει εκτεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος ωστόσο δεν… βγαίνει από την […]

Ο Εργοτέλης πρέπει να είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ που έχει τέσσερις 4 στόπερ υψηλού επιπέδου. Και όταν λέμε υψηλού επιπέδου, εννοούμε ότι είναι σε θέση να σταθούν επάξια στην Σούπερ Λιγκ και να κάνουν (κάπως) την διαφορά.

Ένας από αυτούς, ο Αλβάρο Μεχία, περνάει εκτεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος ωστόσο δεν… βγαίνει από την 11αδα. Με την επάνοδο του Σαρρή και την προσθήκη του Αντελέγιε, ο Ουζουνίδης έχει την δυνατότητα να φτιάχνει το δίδυμο των στόπερ που εκείνος θέλει και ανάλογα με τον αντίπαλο του Εργοτέλη.

Την κλάση του Ισπανού δεν την αμφισβητεί κανένας όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να είναι… αλλού κάνοντας σοβαρά λάθη που στοιχίζουν στον Εργοτέλη βαθμούς και αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook