Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 Η20 ζωντανά στα κανάλια Novasports

Η θαλάσσια Formula 1 για μια ακόμη χρονιά έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 14:30 και το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 14:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 4 και σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, το πρώτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου […]

Η θαλάσσια Formula 1 για μια ακόμη χρονιά έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 14:30 και το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 14:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 4 και σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, το πρώτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 H2O, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.  

Μέσα από τα κανάλια Novasports, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν το πιο θεαματικό πρωτάθλημα των μηχανοκίνητων watersport στον κόσμο, τα οποία ισορροπούν στην επιφάνεια της θάλασσας και χαρίζουν μοναδικό θέαμα, ανάλογου επιπέδου των Grand Prix της Formula 1. Με την διαφορά ότι τα Powerboats, είναι πιο γρήγορα από τα μονοθέσια αυτοκίνητα, αφού επιταχύνουν από στάση έως τα 160 χλμ/ώρα σε 4 δεύτερα.

Αναλυτικά οι αγώνες του F1H20 που θα καλυφθούν από τα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

14-15 Μαρτίου                   Κατάρ           Novasports 4

18-19 Ιουλίου                    Ουκρανία

1-2 Οκτωβρίου         Κίνα

4-5 Δεκεμβρίου        Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

11-12 Δεκεμβρίου     Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook