Λέτε να δούμε και ματς του Ευρωμπασκετ ανδρών στο Ηράκλειο;

Το Ευρωμπάσκετ του 2015 δεν θα διοργανωθεί οριστικά στην Ουκρανία, λόγω της πολιτικής και οικονομικής κατάστασής της χώρας. Σερβία και Γαλλία έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν το Ευρωμπάσκετ του 2015,. Ανοιχτό είναι ακόμη και το ενδεχόμενο να διοργανώσει η Ελλάδα την τελική φάση. Αν τελικά πάρουμε εμείς την διοργάνωση δεν αποκλείεται για τις ανάγκες […]

Το Ευρωμπάσκετ του 2015 δεν θα διοργανωθεί οριστικά στην Ουκρανία, λόγω της πολιτικής και οικονομικής κατάστασής της χώρας.

Σερβία και Γαλλία έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν το Ευρωμπάσκετ του 2015,. Ανοιχτό είναι ακόμη και το ενδεχόμενο να διοργανώσει η Ελλάδα την τελική φάση.

Αν τελικά πάρουμε εμείς την διοργάνωση δεν αποκλείεται για τις ανάγκες του να γίνουν ματς και στο δικό μας “παλατάκι”, το κλειστό στα “Δύο Αοράκια” που έχει πάρει άριστα σε οτιδήποτε έχει διοργανώσει!

Βέβαια ακόμα όλα είναι “ανοικτά” ενώ πληροφορίες θέλουν τη FIBA Europe να σκέφτεται την περίπτωση να αναθέσει σε τέσσερις διαφορετικές χώρες τη διοργάνωση των ομίλων της πρώτης φάσης και τους φιναλίστ να μαζεύονται σε μια χώρα, που δεν αποκλείεται να είναι η Ελλάδα, οπότε τότε θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να επιλεγεί η πόλη μας.

Που ξέρεις όμως…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook