Η τέχνη δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι για το 2014 έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής, οι οποίοι φιλοξένησαν τους βετεράνους της Σητείας.

Για την ιστορία, οι Λασιθιώτες επικράτησαν με 9-1 μετά από ένα ανοιχτό και θεαματικό παιχνίδι. Της αναμέτρηση διεύθυνε ο παλαίμαχος διαιτητής και πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου, κ. Κ. Δελήμπασης.

Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των δύο συλλόγων, όπου ήδη ανανέωσαν το ραντεβού τους, αυτή τη φόρα σε Λασιθιώτικο έδαφος για την ρεβάνς.

Παλαίμαχοι Επισκοπής (Γιουμπάκης Ι.): Τραϊτοράκης Κ., Γιουμπάκης Α., Βαλυράκης Γ., Δημητρακάκης Ι., Παπαδάκης, Σερβιλάκης, Γιουμπάκης Ι., Σκυριανόγλου, Αγγελάκης Α., Βελονάκης, Δημητρακάκης Α.

Έπαιξαν ακόμα: Λελεδάκης, Γρυντάκης, Γαβαλάς, Φουντουλάκης.

Παλαίμαχοι Σητείας (Αισωπάκης): Ανδριανάκης, Φυγετάκης, Αράπογλου, Βουτυράκης, Γιαλεσάκης, Δερμιτζάκης, Παθιάκης, Σκαρμαλιοράκης, Πλακαντωνάκης, Αισωπάκης, Ροζάκης.
Έπαιξαν ακόμα: Μαράκης, Τσαντάκης, Παξιμαδάκης, Δράκος.

Μετά το τέλος της φιλική αναμέτρηση οι δυο ομάδες γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της Επισκοπής, παρουσία του Πρόεδρου της ΠΑΕ Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη και μελών της διοίκησης της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook