Στον δρόμο του… επαναπατρισμού βρίσκεται ο Γιωργαλλίδης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Στο δρόμο του επαναπατρισμού βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Γιωργαλλίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του SentraGoal.Cyprus.

Η επιθυμία του ιδίου και της οικογένειάς του να επιστρέψει στην Κύπρο, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Ομόνοιας να τον επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, φέρνει τον διεθνή τερματοφύλακα μια… ανάσα από το «Ηλίας Πούλλος».

Παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πλατανιά, ενώ υπάρχει και ρήτρα, εκφράζεται η πίστη (από πλευράς του ποδοσφαιριστή) ότι θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος, εξέλιξη που θα ανοίξει τον δρόμο για να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Γιωργαλλίδης βλέπει ως μια πολύ καλή ευκαιρία την επάνοδό του στο κυπριακό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια.

Του έγινε ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει άλλος ένας αξιόλογος τερματοφύλακας, θα παίζει αυτός που το αξίζει και δεν θα πρέπει να θεωρήσει δεδομένη την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια.

Στην Ομόνοια, μετά τη συγκεκριμένη οικονομική πρόταση που κατέθεσαν στον Γιωργαλλίδη (μέσα στο νέο οικονομικό πλαίσιο του σωματείου), αναμένουν την απάντησή του. Από τον ίδιο θα εξαρτηθεί η επανένταξή του στην ομάδα της Λευκωσίας, της οποίας φόρεσε τη φανέλα από το 2006 έως το 2012 και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2010) και δυο κύπελλα (2011, 2012).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook