Γελάει ο κόσμος με την απόφαση για το Ατρόμητος – Πεύκη…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Τελικά πρέπει να έχουμε… νεκρό για να διακοπεί οριστικά ένα ματς και να θεωρούνται τα επεισόδια εκτεταμένα…

Μία απόφαση που προκαλεί τον γέλωτα και όχι μόνο, έλαβε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αφού συνεχίζεται σαν να μην συνέβη τίποτα το Ατρόμητος – Πεύκη για τον 5ο όμιλο της Γ΄εθνικής, που έχει και Κρητικό ενδιαφέρον, από το σημείο της διακοπής του, δηλαδή θα γίνει κανονικά το δεύτερο 45λεπτο! Και ξύλο και συνέχεια με λίγα λόγια…

Από τη στιγμή που προκέκυψε με βάση και τις εκθέσεις της αστυνομίας ότι ο Ατρόμητος ήταν ουσιαστικά υπαίτιος της διακοπής, θα έπρεπε το παιχνίδι να κατακυρωθεί στην Πεύκη όμως ως δια.. μαγείας και με αιτιολογία ότι πρόκειται για ένα “μεμονωμένο επεισόδιο στα αποδυτήρια”, η ετυμηγορία ήταν το παιχνίδι να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και έτσι ο αγώνας θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα αποφασίσει προσεχώς η ΕΠΟ!

Η απόφαση αυτή ασφαλώς και δημιουργεί ένα κακό δεδικασμένο, καθώς αν ξυλοκοπηθεί αξιωματούχος ομάδας, προπονητής ή παίκτης και το ματς διακοπεί, θα διαττάζεται η συνέχισή του και οι υπαίτιοι θα μένουν έτσι ουσιαστικά ατιμώρητοι!

Μα είναι να γελάει κανείς που έλεγε και ο αείμνηστος Φίλιππος Συρίγος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook