Γερό μπάσιμο για την απόκτησή του Σαμαρά ετοιμάζει η Σεβίλλη…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Γερό μπάσιμο για την απόκτησή του «ελεύθερου», Γιώργου Σαμαρά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η νέα κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, η οποία είχε πλησιάσει τον παίκτη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο «Sam» έχει εντυπωσιάσει τους Ανδαλουσιάνους στα ματς του Champions League με αποτέλεσμα να μπει στις κορυφαίες θέσεις της μεταγραφικής τους λίστας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Σεβιγιάνοι προσπαθούν να κάνουν τη «δουλειά» με μεσάζοντα τον έμπειρο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί μεγάλους παίκτες της Ευρώπης, όπως είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τώρα για το τι μπορούν να προσφέρουν οι Σεβιγιάνοι; Σίγουρα καλές αποδοχές… Να ξεπεράσουν, δηλαδή, το 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και καλό από πλευράς διάρκειας συμβόλαιο στον παίκτη.

Από κει και πέρα, ο Κρητικός επιθετικός ως όνομα απασχολεί τη Λάτσιο, αν ρίξει, βέβαια, τις απαιτήσεις του, ενώ αρέσει και στη φιναλίστ του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως χωρίς να είναι στις κορυφαίες θέσεις της μεταγραφικής της λίστας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook