Επανήλθαν οι εποχές των μαχών στα “καφενεία”!

Οι μεγαλύτεροι είχαν να λένε για τις μάχες των καφενείων. Εκεί όπου συναντιόνταν οι ΠΑΣΟΚΟΙ με τους Νεοδημοκράτες. Με αφίσες του Αντρέα οι μεν, με αυτές του Μητσοτάκη οι δε. Και να σου ξύλο και… ψιλές! Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα και το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Και δεν αναφέρομαι στους […]

Οι μεγαλύτεροι είχαν να λένε για τις μάχες των καφενείων. Εκεί όπου συναντιόνταν οι ΠΑΣΟΚΟΙ με τους Νεοδημοκράτες. Με αφίσες του Αντρέα οι μεν, με αυτές του Μητσοτάκη οι δε. Και να σου ξύλο και… ψιλές!

Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα και το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Και δεν αναφέρομαι στους επικεφαλής των παρατάξεων που κράτησαν ένα επίπεδο. Λέω σε άλλους που είχαν “δεύτερο” και “τρίτο” ρόλο σε αυτήν την ιστορία. Που δεν δίστασαν να πλακωθούν (όχι στο ξύλο – γιατί μένουν στις εντυπώσεις) αλλά στα λόγια. Και το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να ξεφτιλίζεται και να διασύρεται στις δικαστικές αίθουσες. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν σημεία των καιρών και πως όλα έγιναν πάνω στην ένταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook