Δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ο Μαμαλάκης…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Παρά τα εις βάρος του προγνωστικά ο Γιώργος Χαλβατζάκης επανεκλέχθηκε πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ επικρατώντας με 8-5 ψήφους και ένα λευκό του αντιπάλου του αντιπροέδρου του ΑΓΟΡ, Γιώργου Μαμαλάκη.

Πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας τέθηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας θέμα νομιμότητας της υποψηφιότητας Μαμαλάκη αν και μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ο Γιώργος Χαλβατζάκης δεν επέμεινε στο θέμα της ένστασης

Το θέμα νομιμότητας της υποψηφιότητας του Γιώργου Μαμαλάκη, όπως υποστηρίζει η πλευρά Χαλβατζάκη, έχει να κάνει με σειρά παρατυπιών που αφορούν την λειτουργία της ΚΑΕ Ρέθυμνο από το έτος ίδρυσης της, το 2007.

Από το 2007, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Χαλβατζάκη, η ΚΑΕ Ρέθυμνο δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμούς, δεν έχει συγκαλέσει τις σύμφωνα με τον νόμο τακτικές ετήσιες γενικές συνελεύσεις και διοικητικά συμβούλια.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι παρατυπίες μπορούν εύκολα να επιβεβαιωθούν από τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και ότι η ΚΑΕ Ρέθυμνο έχει προγραμματίσει για τις 30 του μηνός συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της για να προχωρήσει στην δημοσίευση των ισολογισμών από το 2007.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και καθώς η ψηφοφορία ήταν μυστική, υπέρ του Χαλβατζάκη ψήφισαν οι Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Κολοσσός, Άρης, ΚΑΟΔ, Πανελευσινιακός, ΑΕΚ και Τρίκαλα και υπέρ του Μαμαλάκη οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Απόλλωνας, Ρέθυμνο και Νέα Κηφισιά. Λευκό ψήφισε ο Κόροιβος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook