Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο ΑΓΟΡ…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις ωραίες προσπάθειες που καταβάλει βρίσκεται η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean είχε ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο τριήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ομάδα «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB» 1,2, και 3 Αυγούστου στο Ρέθυμνο.

Η μασκότ του Ρέθυμνο Aegean Aγορίνος, παίκτες, προπονητές και γενικά όλη η ομάδα του Ρέθυμνο Aegean βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο αποδεικνύοντας ότι μπάσκετ και χαμόγελο πάνε μαζί.

Η σειρά εκδηλώσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Αυγούστου (18.00μμ-22.00μμ) το απόγευμα με ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Τα παιδιά έπαιξαν για το χαμόγελο με τη δωρεάν συμμετοχή παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο Μυσσιρίων.

Το τουρνουά συνεχίστηκε το Σάββατο (9.00πμ-14.00μμ) και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (9.00πμ-14.00μμ) το μεσημέρι.

Παράλληλα, το Σάββατο το απόγευμα (18.00μμ) στον κινηματογράφο «Cineland ΠΑΝΤΕΛΗΣ», ποντάροντας  αυτή τη φορά στην  πρόληψη και την ενημέρωση, έγινε η προβολή του ευρωπαϊκού ντοκιμαντέρ «Ημερολόγια εκφοβισμού» σχετικά με το φαινόμενο του εκφοβισμού – BULLYING (διάρκειας 50’) . Εισηγητής του ντοκιμαντέρ ήταν ο ψυχολόγος κ. Αλεβίζος Στέφανος.

Οι εκδηλώσεις ολκληρώθηκαν την Κυριακή 3 Αυγούστου (17.00μμ) στο Δημοτικό Κήπο της πόλης μας. Έγινε το καλωσόρισμα του κ. Γιαννόπουλου, πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού».  Απονεμήθηκαν έπαινοι στα παιδιά που συμμετείχαν στο παιδικό τουρνουά.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με διάφορες δράσεις που υπήρχαν κάθε γωνιά του Κήπου όπως: αυτοσχέδιο Λούνα Πάρκ, Ταχυδακτυλουργό, Τραμπολίνο,  Ήρωες του Disney, τοίχο αναρρίχησης,  Βasketball, τουρτοπόλεμο, Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα καθώς DJ party.

Για τη συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι υπήρξε ένα συμβολικό ποσό  το οποίο  θα μπαίνει στον ειδικό σφραγισμένο κουμπαρά του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Κάθε παιδί κέρδισε ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε ψησταριά και αναψυκτήριο, καθώς και ο Δρόμος της Αγοράς που περιελάμβανε εικαστικές δημιουργίες παιδιών, περίπτερα με διάφορα είδη προς πώληση από επιχειρήσεις του νομού μας που πρόσφεραν τα προϊόντα  τους και όλες οι εισπράξεις μπήκαν στον ειδικό κουμπαρά του οργανισμού.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε εθελοντικά  ο καταξιωμένος  δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σκουντής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook