Τριπλή αναβολή για διαφορετικούς λόγους…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά και από αυτά που περιμέναμε, ήταν αυτό που πέρασε σε αθλητικό επίπεδο αφού αναβλήθηκαν τα περισσότερα ματς.

Και μάλιστα υπήρξε τριπλή αναβολή για διαφορετικούς λόγους.

Κατ΄αρχήν δεν έγιναν τα ματς της Σούπερ Λιγκ αφού η Εθνική μας ομάδας είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αναμενόμενο αφού κάτι τέτοιο έγινε και σε όλη την Ευρώπη.

Αναβλήθηκαν όμως και τα ματς της Φούτμπολ Λιγκ και το ντέρμπι του μπάσκετ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός λόγω των τριήμερων εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο και την αδυναμία της αστυνομίας να αστυνομεύσει τα ματς. Αρχικά είχαν αναβληθεί μερικά ματς και τελικά αναβλήθηκαν όλα και στους δύο ομίλους.

Και η τρίτη αναβολή έχει να κάνει με τα δικά μας αφού δεν έγιναν οι αγώνες της Α2, Β΄και Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣΗ λόγω του διήμερου Συνεδρίου κατά της βίας που έγινε στο Ηράκλειο. Τουλάχιστον εδώ υπήρχε καλός λόγος. Πραγματοποιήθηκαν όμως κανονικά τα ματς στην Α1 ΕΠΣΗ.

Και όλα αυτά ενώ από σήμερα υπάρχει γενικό λουκέτο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορου Ζωγράφου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook