Τι γίνεται με τις μετοχές εν όψει Γ.Σ.;

Ως γνωστόν, για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής στην Γ.Σ. της 18ης Μαΐου θα πρέπει να καταθέσει τις μετοχές του, πέντε ημέρες πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ για την Γ.Σ. αναφερόταν χαρακτηριστικά πως «μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα , πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ».

Όντας πλέον, ένα 10ημερο πριν την διεξαγωγή της, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα σημαντικό κλειδί, αναφορικά με τις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών και το οποίο έχει κατατεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης είπε στην Πατρίδα ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δηλώσει και εκείνος παρόν – βάσει του μετοχολόγιου – και μένει να δούμε ποιοι ακόμα θα καταθέσουν τις μετοχές τους μέχρι τις 13 του Μάη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook