Το Καμπιονάτο είναι όνειρο ζωής για τον Νίκο Καρέλη…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Μπορεί οι Ιταλοί να επιμένουν ότι οι πιθανότητες απόκτησης του Νίκου Καρέλη από την Παλέρμο βρίσκονται στο 50-50, τοποθετώντας στο άλλο μισό τον Φλόρο Φλόρες της Σασουόλο και ο βέλγικος Τύπος να… προειδοποιεί “μην ξεγράφετε την Γκενκ”, ωστόσο για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα.

Το Καμπιονάτο είναι όνειρο ζωής για τον Νίκο Καρέλη και η μέγιστη πρόκληση για κάθε επιθετικό με φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση.

Όχι ότι απορρίπτει την προοπτική του Βελγίου, όπως για παράδειγμα έκανε το περασμένο καλοκαίρι που δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός (επιτρέποντας έτσι στον Παναθηναϊκό να κρατήσει σκληρή γραμμή στις διαπραγματεύσεις και εν τέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του), ωστόσο αντιλαμβάνεται πως ναι μεν η Γκενκ είναι μία σαφώς καλύτερη βιτρίνα για το scouting των μεγάλων ομάδων, αλλά από την άλλη είναι και μία επιλογή που θα τον διατηρήσει στον προθάλαμο των μεγάλων πρωταθλημάτων για άλλα 2-3 χρόνια.

Είναι έτοιμος γι’ αυτό το άλμα; Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για Serie A, όπου ο διψήφιος αριθμός γκολ αποτελεί παράσημο για φτασμένους και συνεπείς σκόρερς.

Και η Παλέρμο, την 17η αγωνιστική, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έχει στην κορυφή των σκόρερς τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο με 4 (!) τέρματα.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook