Ο Εργοτέλης τον έχασε και εκείνος κάνει πάταγο στο Βέλγιο!

Ο Καλίλ Λαμπίν έφυγε από τον Εργοτέλη με επεισοδιακό τρόπο και πλέον στο Βέλγιο βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την χώρα αλλά και την γειτονική Γαλλία.

Ο Ιβοριανός τεχνικός είχε έρθει στην Ελλάδα σε ηλικία 20 χρονών, το καλοκαίρι του 2012, και ενώ είχε πετύχει 4 γκολ στο τέλος της χρονιάς έφυγε μόνος του λόγω του ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο Εργοτέλης πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ αλλά ο Λαμπίν δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με αποτέλεσμα να φύγει ελεύθερος. Η διακοπή συμβολαίου δεν έγινε ποτέ και ο Αφρικανός επιθετικός συνέχισε την καριέρα του στο Βέλγιο και την Patro Eisden με την οποία πέτυχε 6 γκολ σε 24 παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και σύμφωνα με την εφημερίδα “Het Belang van Limburg” βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας – έκπληξη του Βελγίου Ζούλτε Βάρεγκεμ που φέτος αγωνίζεται στα πλέι – οφ. Ωστόσο, η Ζούλτε δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Λαμπίν αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Λαμπίν βρίσκεται στα δίχτυα και της Βαλενσιέν που φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην φορ του Εργοτέλη θα φύγει σίγουρα από την Patro Eisden με πιθανότερο στόχο την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook