Το Ηράκλειο ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές!

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΚΑΣΚ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου το Ηράκλειο να φιλοξενήσει διεθνές τουρνουά μπάσκετ με την συμμετοχή μερικών εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Με την παρουσία ενός γηπέδου μπάσκετ υψηλότατων προδιαγραφών όπως είναι τα “Δύο Αοράκια”, δίνεται στο Ηράκλειο η δυνατότητα να μετατραπεί η πόλη σε ένα σημείο ραντεβού μεγάλων διοργανώσεων του αθλήματος. Μετά τα “μπράβο” που εισέπραξαν τόσο ο Δήμος, όσο και η ΕΚΑΣΚ για την άψογη οργάνωση των τελευταίων διοργανώσεων, πλέον οι κινήσεις περνούν σε άλλο επίπεδο.

Ποιο είναι αυτό; Μα η διεξαγωγή ενός διεθνούς τουρνουά μπάσκετ στο οποίο θα συμμετάσχουν οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ) αλλά και μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές. Και μόνο τα ονόματα τους προκαλούν ίλιγγο αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση (Κώστας Βαρδαβάς, Μπάμπης Μαρκάκης) έχουν βάλει στόχο να φέρουν στο Ηράκλειο μερικά από τα μεγαθήρια της Ευρώπης όπως είναι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάχα Λαμποράλ και Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Και γίνεται κατανοητό ότι εφόσον συμβεί αυτό, τα βλέμματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι στραμμένα στην πόλη μας όπου οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τεράστιους αθλητές όπως ο εικονιζόμενος Μίλος Τεόντοσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook