Πανηγυρίζει ο Γκατούζο!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Τζενάρο Γκατούζο οδήγησε την Πίζα στη Serie B και κατά την επιστροφή της ομάδας από την Φότζια πανηγύρισε δεόντως μαζί με τους παίκτες του, ενώ έστειλε και μήνυμα παραμονής.

Το φινάλε της φετινής σεζόν ήταν πάρα πολύ γλυκό για τον Τζενάρο Γκατούζο, με την επιλογή του να αναλάβει την Πίζα να δικαιώνεται απόλυτα καθώς βγήκε νικήτρια από τη μάχη των play offs απέναντι στην Φότζια (μετά μάλιστα από μία επεισοδιακή ρεβάνς) και εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie B.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό μέσα στην ομάδα αλλά και στους κόλπους των οπαδών και αυτό φάνηκε από την υποδοχή της οποίας έτυχαν ο Γκατούζο και οι παίκτες του στην “Arena Garibaldi”, με τους τιφόζι να τους αποθεώνουν και εκείνοι να το ρίχνουν στο τραγούδι!

“Θα πρέπει να κάτσω να μιλήσω με τη διοίκηση. Εάν παραμείνω αυτή η ομάδα δεν θα διαλυθεί, χρειάζονται 4-5 προσθήκες. Έχω 2-3 προτάσεις αλλά η θέλησή μου είναι να παραμείνω στην Πίζα. Έχω το μέγιστο σεβασμό για αυτή την ομάδα και για αυτούς τους οπαδούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook