Στο έξτρα κίνητρο αναφέρθηκε ο Καραλής…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Στην ΕΡΑσπορ μίλησε ο σκόρερ ενός εκ των δύο τερμάτων του Ιωνικού, στην επικράτηση με 2-0 απέναντι στον Εργοτέλη για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, Γιάννης Καραλής, που σκόραρε κόντρα στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την σεζόν.

Ο 27χρονος (6/9/1998) πρώην μεσοεπιθετικός των Ατρομήτου, Κέρκυρας και ΑΕΚ  αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα του (αν και δεν αγωνίστηκε ποτέ με τους «Ηρακλειώτες»), στον σύλλογο της Νίκαιας, αλλά και για το αν υπάρχει κάποιο φαβορί για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Πιο αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά πρέπει να δείξουμε τον ίδιο ζήλο σε όλα τα ματς. Με εμφανίσεις σαν τις χθεσινές όμως θα πάμε πολύ καλά».

Για το αν είχε κάποιο έξτρα κίνητρο κόντρα στην πρώην του ομάδα:

«Σίγουρα όταν αποχωρείς από μια ομάδα, για τον οποιοδήποτε λόγο, έχεις ένα παραπάνω κίνητρο. Το είχα όπως και όλη η ομάδα. Πατάγαμε καλύτερα, ήμασταν ανώτεροι και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Διψάνε και εκείνοι για διάκριση και θέλουν (όπως όλοι μας) να επιστρέψουν στα «ψηλότερα πατώματα». Η πιο βαριά φανέλα στην κατηγορία είναι του Ιωνικού. Γι αυτό και μόνο το λόγο, πρέπει να δίνεις οπωσδήποτε το 100% σε αυτόν το σύλλογο».

Για τους στόχους του Ιωνικού: «Η άποψη του κόουτς όπως και όλης της ομάδας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν κατέβεις με το ύφος του φαβορί, τότε θα πέσεις σε παγίδα».

Για το αν υπάρχει κάποιο φαβορί για άνοδο: «Είναι νωρίς ακόμα. Το να είσαι φαβορί στο γήπεδο δε λέει και πολλά, καθώς αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στον αγωνιστικό χώρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook