Στο περιστατικό με τον Σίμτσακ αναφέρθηκε ο Κωνσταντινίδης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Μίνι επεισόδιο είχαν ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Σίμτσακ του Αρη.

Οι δύο άνδρες προς το φινάλε της αναμέτρησης που βρήκε νικητή τον Άρη είχαν έντονη φραστική λογομαχία και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μετά το ματς τόνισε:

“Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το τελευταίο περιστατικό με τον Βασίλη Σίμτσακ. Έχω την εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα κάποιων καλοθελητών που ότι θέλουν βγάζουν προς τα έξω. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου στην Α1. Υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Σίγουρα ενοχλούσε και η μέχρι πρότινος αγωνιστική παρουσία του Ρεθύμνου. Με στενοχώρησε αφάνταστα γιατί ο Βασίλης μπορούσε να έρθει στα αποδυτήρια να μου πει: «Κόουτς είπες αυτά και αυτά για μας». Δυστυχώς έπεσε στην παγίδα.

Δεν παίρνω άδεια από κανέναν για να μιλήσω, είτε είναι πρόεδρος, είτε καλαθοσφαιριστής, είτε οπαδός. Αυτά που θέλω θα πω. Εγώ φοράω παντελόνια. Η διαγωγή μου από την οικογένεια μου και την χώρα που προέρχομαι με έχει μάθει να σέβομαι. Και έτσι θέλω να με σέβονται και οι άλλοι. Σας λέω σταράτα ότι ο Σίμτσακ μπορούσε να έρθει με ρωτήσει αν είπα κάτι κακό για εκείνον και τους συμπαίκτες του. Για να του εξηγήσω ότι εγώ ήρθα να παίξω μπάσκετ.

Είμαι επαγγελματίας προπονητής και ζω όπως και εκείνος από το μπάσκετ. Αυτό το σόου στο τέλος δεν χρειαζόταν. Μάγκες μπροστά σε τρεις χιλιάδες κόσμου όλους μπορούμε να τους κάνουμε. Ο Σίμτσακ ήρθε στο Ρέθυμνο και κανείς δεν τον ενόχλησε. Θεωρώ απόλυτα λανθασμένη την αντίδρασή του. Αν αυτό που του είπαν οι καλοθελητές του Σίμτσακ και του όποιου Σίμτσακ τους ώθησε να φτάσουν σε πενήντα πόντους διαφορά, μπράβο τους, τους δίνουμε συγχαρητήρια και προχωράμε.

Είναι η δεύτερη φορά που με βλέπει ο Σίμτσακ στην ζωή μου και δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι άνθρωπος είμαι εγώ. Αλλά είπαμε, καλοθελητές υπάρχουν πολλοί. Υπάρχουν πολλοί που ενοχλήθηκαν που ο Κωνσταντινίδης πήρε την δουλειά στο Ρέθυμνο. Να προσέχει λίγο σε ποιους απαντάει στα τηλέφωνα και του λένε το κάθε τι.

Έχουν γίνει πολλά. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Είναι λογικό. Θεωρούμε ξένος εδώ. Άσε το θέατρο που παίζεται από όλους το ότι είναι Κύπριος, άρα είναι Έλληνας. Θεωρούμε ξένος. Το αντιμετωπίζω καθημερινά αυτό το πράγμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δούλεψα σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και στο Κόσοβο και στην Ρουμανία. Εμένα αυτή είναι η δουλεία μου. Με την δουλειά μου δίνω απαντήσεις, με την δουλειά μου πετυχαίνω. Δεν θα ασχοληθώ. Απλά με ενόχλησe”. 

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook